Hyrbil | Välkomna till FloridaVacation

Vi rekommenderar alla att ha bil när ni är i Florida. Visst fungerar det utan egen bil nu när Uber finns, men man får ut så mycket mer av sin vistelse med bil. Ni bokar tryggt och enkelt via vår samarbetspartner AOB Travel. AOB Travel är en personlig resebyrå med brett kunnande och hög servicenivå. Detta har vi bra koll på, då de liksom FloridaVacation finns i Höllviken.
Via AOB Travel bokar ni enkelt och billigt hyrbil, kompletterande hotellnätter, flyg och kryssning.

Spartips

  • Hyr inte GPS till bilen. Ladda ner ”Offlineområden” gratis i Google maps-appen på din telefon.
  • Hyr inte bilbarnstolar, köp på ex. Wal-Mart. Eller ta med hemifrån.
  • Se till så att SunPass finns i bilen, så ni slipper betala vid tullarna.

Boka hyrbil via AOB Travel

Förfrågan / Bokning


Så här går det till
1. Välj vilket hus som passar er bäst.

Alla husen ligger i underbara Hollywood Lakes (nära Hollywood Beach) och har uppvärmd pool, Wi-Fi, grill, Apple-TV mm. Men de skiljer lite i storlek.


2. Välj vilka datum som blir bäst.

Vi har inga fasta bytesdagar. Tillgängligheten ser du i kalendrarna. Försök att inte lämna luckor med ”spillnätter”. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning som medför luckor. Bäst är om ni kan komma samma dag som andra lämnar och tvärt om.


3. Skicka förfrågan/bokningen

Mejla din förfrågan/bokning via formuläret nedan eller på anna@floridavacation.se Behöver du ringa är telefonnumret 040 – 685 59 90. Då vi har små barn ber vi er att inte ringa efter 18.00. För att boka behöver vi ditt namn, din adress, din e-postadress samt ditt telefonnummer. Vi behöver också veta hur många ni blir. Tänk på att din bokning är garanterad först när du mottagit och accepterat hyresavtalet, samt betalt handpenningen.


Vi är snabba på att besvara era e-mejl. Oftast får du svar inom två arbetsdagar.
Ibland händer det att våra svar hamnar i din skräppost eller fastnar i ett filter.
Ser du inte något svar inom en vecka, så vänligen kontakta oss igen.Läs gärna igenom vår FAQ-sida där vi svarat på vanliga frågor.