Kryssning | Välkomna till FloridaVacation

Kryssa i Karibien

Kombinera gärna vistelsen i något av våra hus med en kryssning i underbara Karibien. Hela Karibien är liksom Hollywood välsignat med ett drömklimat med milslånga vita sandstränder, vajande palmer och turkosblått vatten!

De närmsta ombordstigningshamnarna är Fort Lauderdale (10 minuter) och Miami (30 minuter). Härifrån erbjuds alltifrån korta 3 nätters Bahamaskryssningar till 7-14 nätters Karibienkryssningar till ex. Mexico, Jamaica eller varför inte ABC-öarna!

För att göra det enkelt och prisvärt för våra gäster har vi ett samarbete med AOB Travel. AOB Travel är en personlig resebyrå med brett kunnande och hög servicenivå. Detta har vi bra koll på, då de liksom FloridaVacation finns i Höllviken. AOB Travel är experter på kryssningar och erbjuder fantastiska kryssningspaket.

Vi har glädjen att kunna erbjuda alla våra husgäster en kryssningsrabatt på 1000 kronor per bokning! Uppge rabattkod: Floridavacations123.

Ni bokar enkelt och smidigt genom AOB Travel 040-456930 eller info@aobtravel.se

Förfrågan / Bokning


Så här går det till
1. Välj vilket hus som passar er bäst.

Alla husen ligger i underbara Hollywood Lakes (nära Hollywood Beach) och har uppvärmd pool, Wi-Fi, grill, Apple-TV mm. Men de skiljer lite i storlek.


2. Välj vilka datum som blir bäst.

Vi har inga fasta bytesdagar. Tillgängligheten ser du i kalendrarna. Försök att inte lämna luckor med ”spillnätter”. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning som medför luckor. Bäst är om ni kan komma samma dag som andra lämnar och tvärt om.


3. Skicka förfrågan/bokningen

Mejla din förfrågan/bokning via formuläret nedan eller på anna@floridavacation.se Behöver du ringa är telefonnumret 040 – 685 59 90. Då vi har små barn ber vi er att inte ringa efter 18.00. För att boka behöver vi ditt namn, din adress, din e-postadress samt ditt telefonnummer. Vi behöver också veta hur många ni blir. Tänk på att din bokning är garanterad först när du mottagit och accepterat hyresavtalet, samt betalt handpenningen.


Vi är snabba på att besvara era e-mejl. Oftast får du svar inom två arbetsdagar.
Ibland händer det att våra svar hamnar i din skräppost eller fastnar i ett filter.
Ser du inte något svar inom en vecka, så vänligen kontakta oss igen.Läs gärna igenom vår FAQ-sida där vi svarat på vanliga frågor.