Vanliga frågor | Välkomna till FloridaVacation

Det ser ut att vara helt fullbokat när vi vill åka, stämmer det verkligen?
Kalendrarna är uppdaterade och våra hus är väldigt populära, så det gäller att boka i god tid. Anmäl dig till maillistan för att få info om ev. avbokningar och nya hus.

Har ni tips om någon annan som hyr ut något liknande?
Tyvärr inte. Vi har letat och letat, men inte hittat något. Är alla våra hus uppbokade, så kolla om ni kan åka någon annan period.

Kan jag preliminärboka?
Nej, det går tyvärr inte.

Hur är betalningsvillkoren?
Vid bokning betalar man 30% av totala beloppet för att garantera bokningen, resterande 45 dagar innan ankomst.
 
Vad behöver ni för info vid en bokning?
För att kunna skriva ett hyreskontrakt behöver vi namn, adress, telefonnummer och mailadress. Samt självklart vilket hus, vilka datum samt hur många ni är.

Vad händer om jag måste avboka?
Då får du tillbaka det belopp som vi hyr ut för på nytt. Hittills har ingen förlorat några pengar. Ofta har man även reseförsäkring via hemförsäkringen.

Behöver man bil?
Ni får ut betydligt mer av er vistelse om ni har bil. Men det går utan. Installera Uber-appen i er telefon, och åk med dem. Hyr cyklar på plats av vår kontaktperson Gregg.

Till sist en fråga som vi tyvärr fått ett par gånger;
Hyr ni bara ut till heterosexuella par?
Nej, i vår hus får man älska vem man vill. Kärlek är bra, fortsätt älska varandra.

Förfrågan / Bokning


Så här går det till
1. Välj vilket hus som passar er bäst.

Alla husen ligger i underbara Hollywood Lakes (nära Hollywood Beach) och har uppvärmd pool, Wi-Fi, grill, Apple-TV mm. Men de skiljer lite i storlek.


2. Välj vilka datum som blir bäst.

Vi har inga fasta bytesdagar. Tillgängligheten ser du i kalendrarna. Försök att inte lämna luckor med ”spillnätter”. Vi förbehåller oss rätten att neka uthyrning som medför luckor. Bäst är om ni kan komma samma dag som andra lämnar och tvärt om.


3. Skicka förfrågan/bokningen

Mejla din förfrågan/bokning via formuläret nedan eller på anna@floridavacation.se Behöver du ringa är telefonnumret 040 – 685 59 90. Då vi har små barn ber vi er att inte ringa efter 18.00. För att boka behöver vi ditt namn, din adress, din e-postadress samt ditt telefonnummer. Vi behöver också veta hur många ni blir. Tänk på att din bokning är garanterad först när du mottagit och accepterat hyresavtalet, samt betalt handpenningen.


Vi är snabba på att besvara era e-mejl. Oftast får du svar inom två arbetsdagar.
Ibland händer det att våra svar hamnar i din skräppost eller fastnar i ett filter.
Ser du inte något svar inom en vecka, så vänligen kontakta oss igen.Läs gärna igenom vår FAQ-sida där vi svarat på vanliga frågor.